2018-10-09 04:37:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Most csak a legfontosabbakra koncentráljon!

Napi horoszkóp október 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Rendeződni látszik viszonya a főnökével. Örömmel veszi tudomásul, hogy szakmai meglátásai célba értek. Természetesen ezt rugalmasságának is köszönheti! Megismerkedik valakivel, akivel minden szempontból remekül érzi magát.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold ma is a Mérleg jegyében áll. Ajánlatos ma mindent kétszer-háromszor is ellenőriznie. Most nem tud annyira koncentrálni, hanyagabbá válhat, könnyebben elnézhet valamit. A közlekedésben is legyen óvatosabb a szokásosnál!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Törekedjen a maximálisan tökéletes munkavégzésre. Ma meghozhatja gyümölcsét a hosszú, kemény munka. Elismerést, csodáló pillantásokat tudhat magáénak. Kitűnően tud alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, a változásokhoz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Munkájában nagy sikert ér el, elismerik sikereit. A saját egészségi problémájával többet foglalkozik, amikor megtudja, hogy egyik ismerőse beteg. Így legalább elkerüli a súlyosabb bajt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Most sokkal óvatosabbnak és koncentráltabbnak kell lennie. Ez a mai nap kihívást jelent az ön számára, mert úgy kell a dolgokat előadnia, hogy ne bántson meg velük senkit. Lássuk be, a tapintat nem az erőssége, most mégis meg kell próbálnia diplomatikusan fogalmazni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold együtt áll a Nappal a Mérleg egyében. Most szüksége van a türelemre, főleg az új dolgokkal szemben. Csak alapos átgondolás után vágjon bele a feladatok megoldásába.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Fortuna rendkívül kegyes a Mérleg-jegyűekhez. Kívánságai, tervei a mai napon is valóra válnak. Szinte minden az ölébe hull, és még a kisujját sem kell mozdítania.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Munkavégzés szempontjából kevésbé sikeres ez a nap, az új dolgok nem mindegyike sikerülhet majd. Szerződéseket se írjon alá ebben az időszakban! El kell fogadnia, hogy nem minden az igénye szerint alakul. Jobb, ha véleményét nem hangoztatja másoknak.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kedvességével, stílusával leveszi lábukról üzletfeleit. Senki nem tud önnek ellenállni. Mindenképpen eléri célját mind a magán, mind az üzleti életben. Párjának szüksége van egy kis kényeztetésre, hogy biztosan érezze az ön szeretetét – figyeljen erre!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Híres ítélőképessége cserben hagyja. Nehezen igazodik ki a munkahelyi helyzetekben. Legyen kedves, fogja vissza a kritikus megjegyzéseit! Egy munkatársa a segítségére lehet, ha őszinte vele, és megosztja vele a problémáit.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében jár, ez egy kissé zaklatottá teszi a mai napot. Egyszerre többfelé kell koncentrálnia, és rengeteg a tennivalója. Ne veszítse el türelmét! Hamarosan rendeződnek dolgai, és utána lazíthat.


Halak: II. 19. - III. 20.
Feladatai összetornyosultak, ami érthetően nagyon idegesíti. Most csak a legfontosabbakra koncentráljon! Ne hagyja, hogy hangulata elromoljon! Ha estére randevút beszélt meg, le ne mondja, mert nagyszerűen fogja érezni magát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: